Τρόποι Αποστολής

Εξοδα αποστολής:

Οι παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 39€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. 

Οι παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω των 39€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αλλά επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 2,00€.

Για τις παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 39€ υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής 3,00€.

Για τις  παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 39€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 2,00€.

*Όταν το δέμα της παραγγελίας σας ξεπερνάει το ογκομετρικό όριο ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση για το κάθε επιπλέον κιλό (1€/κιλό), θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση πριν την αποστολή.

Τρόποι αποστολής

•Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-10 ημερών

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένη εταιρεία courier (SPEEDEX) 

Σε ειδικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών  υπάρχει πιθανότητα επιπλέον χρέωσης. Στη περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με κάποιο email. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Διευκρινήσεις

•Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ.

X